T3 LED gel

Najnovija vrsta gela - bez sušenja u UV lampi te izloženosti noktiju UV svijetlu

Obzirom da je danas sve popularnije da se nokti ne izlažu štetnom UV svijetlu, nova vrsta proizvoda u našoj ponudi su klasični gelovi koji se suše u LED lampama.

LED svijetlo ima drugačiju valnu duljinju te ne djeluje štetno na površinu kože i noktiju kao UV svijetlo (kao npr. sunčeve UV zrake).

U tvrtci Star Nail - Cuccio patentirali nu novu gel formulu koja se suši u LED lampama, a ima jednake karakteristike kao i dosadašnji gelovi istog proizvođača.

Nova generacija navedenih gelova nudi se u dvije gustoće, jako gusti gel koji je vrlo lako modeliariti kod nadogradnje noktiju jer ne klizi i ne razljeva se, te samonivelirajući gel za malo iskusnije tehničare. Gelovi se takođe nude u četri osnovne nijanse: prozirni, transparentno pink, kamuflaž pink te bijeli.

Ovaj gel oduševit će sve profesionalce jer daje fleksibilnost i snažno prijanjanje.  Idealna je njegova viskoznost i gustoća i daje vam ono što ste oduvijek željeli od gela - gustoća, odlično prijanjanje, jednostavna mogućnost oblikovanja.

Prednost T3 LED gela

  • Tehnologija hladnog sušenja - osnovni nedostaci klasičnih gelova obično je lagano zagrijavanje kod sušenja u lampi što dovodi do neugodnog osjećaja kod nekih klijenata. U novoj formuli T3 LED gela tehnikom Cool Cure to zagrijavanje je dovedeno pod kontrolu i ne zagrijava se tijekom sušenja u lampi.
  • 100% bezmirisna formula - novi T3 LED GEL potpuno je bezmirisan i potpuno je kompatibilan sa Cuccio lakovima i Veneer Soak off gelovima.
  • Super gusta formula - novi T3 LED gel izvrstan je zbog svoje gustoće. Tako kako ga nanesete, tamo ostaje - ne razlijeva se, bilo da se radi o vrhu ili obilkovanju cijelog nokta.
  • Super čvrsta formula - veže se na nokat, čvrst je i prijanjajući
  • Brza aplikacija - brzo se nanosi i suši se u LED lampi 1 minutu (a može se sušiti i u klasičnoj UV lampi 2 minute)
Nikolina Tkalčec

Tvrtka Nardus Beauty bavi se zastupanjem, distribucijom luksuznih profesionalnih proizvoda za njegu ruku, stopala i tijela. Ekskluzivni smo zastupnici svjetski poznate profesionalne kozmetike Cuccio, luksuznog brenda Deborah Lippmann, prirodne preparativne kozmetike Miss Nicoll te Grace Beauty proizvoda za njegu i ekstenzije trepavica. Svojim proizvodima opskrbljujemo mnoge salone, wellnesse i spa centre diljem Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Nudimo vrhunske proizvode za pružanje vrhunske usluge i pomažemo našim klijentima kroz edukacije i unapređenje poslovanja.

Zadnji sadržaj od Nikolina Tkalčec

Komentirajte prvi!

Napiši komentar

Upišite sve obvezne informacije koje su označene zvjezdicom (*). HTML kod nije dozvoljen.