Nardus - O nama

 

Nardus Beauty

EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK / EDUKATIVNI CENTAR - tel: +385 913344266
info@nardus.com.hr ili beautynardus@gmail.com

Tvrtka Nardus Beauty – ekskluzivni zastupnik brendova Cuccio, Deborah Lippmann, Gelamour i Beauty for You za tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Tvrtka Nardus Beauty osim što Vam nudi vrhunske kozmetičke proizvode, također Vam pruža mogućnost da postanete naš distributer  i/ili edukativni centar uz stalnu marketinšku, promocijsku i edukacijsku podršku.

Ukoliko postoji Vaš interes za proširenje Vašeg poslovanja slobodno nas kontaktirajte za detaljnije informacije na +385 913344266 ili na beautynardus@gmail.com

Tvrtka Nardus Beauty bavi se veleprodajom luksuznih profesionalnih proizvoda za njegu ruku, stopala i tijela. Ekskluzivni smo zastupnici američkog brenda Cuccio, Deborah Lippmann, Gelamour i Beauty for You.
Naša glavna djelatnost je veleprodaja i proizvodnja kozmetičkih proizvoda u središtu Zagreba, a u sklopu postoji i showroom proizvoda iz našeg asortimana. Također u sklopu poslovnog prostora djeluje i Edukativni centar Nardus u kojem se održavaju edukacije za sve tipove usluga vezanih uz asortiman proizvoda čiji smo zastupnici.

Našim proizvodima opskrbljujemo mnoge salone, wellnesse i spa centre diljem Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne gore čemu svjedoći naša referentna lista. Naš ponos i uspjeh su zadovoljni klijenti. Naša motivacija je dobrobit naših kupaca.

Filozofija tvrtke zasniva se na izvođenju poslovnih ciljeva na najboljoj mogućoj razini u skladu sa potrebama kupaca. Naš cilj je neprestano poboljšanje usluge i ulaganje kako bi postigli najvišu razinu poslovanja na ovom području. Ulažemo i u svoje ljude i njihovo znanje kako bi doprinijeli razvoju njihovih potencijala.

 

NARDUS BEAUTY  JDOO, Vlaška 79, Zagreb 10 000, Croatia/Europe tel : + 385 913344266 email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.