CUCCIO TRETMANSKI LAKOVI ZA NOKTE dizajnirani su da bi zadovoljili potrebe svakog klijenta u tretmanima prirodne manikure, ali i kao proizvodi za kućnu njegu kako bi vaši prirodni nokti narasli duži, jači i zdraviji.

DEHYDRATOR – ODMAŠĆIVAČ odmašćuje nokat i priprema ga za lakiranje. Sadrži ekstrakt hammammelisa, snažnog antioksidansa koji je idealan za prirodni efekt čiščenja noktiju prije lakiranja. Ekstrakt hammamelisa ujedno daje suptilan i osvježavajući miris.

ADVANCED BASE COAT –  BAZNI LAK – zaštitni sloj koji omogućava bolje prijanjanje laka na površinu nokta. Snažna i ljepljiva formula čija je glavna karakteristika snažna adhezija za dugotrajnu manikuru.

CUTICLE OIL – HRANJIVO ULJE - Ovo njegujuće ulje sadrži: ulje pšeničnih klica, ulje šafranike, ulje iz sjemenki grožđa, sezamovo ulje, kalcij i vitamine koji hrane i vlaže prirodni nokat i kožicu. Pantenol i vitamin B5 prodiru kroz površinu nokta unoseći kalcij, vitamine i nutrijente u nokte.

MOISTURE REPLENISH – TRETMAN ZA HIDRATACIJU NOKTA – ovaj tretman idealan je za hidrataciju tankih noktiju koji se listaju, lome i ljušte. Ovaj tretman totalne hidratacije noktiju omogućuje zadržavanje vlage koje je potrebna za fleksibilnost i dugotrajnu snagu noktiju. Voda i Aloe Vera osnažuju krhke i isušene nokte, a pentavitin i hijaluronska kiselina omogućavaju zadržavanje vlage.

TRIO 3 IN 1 – TRETMAN 3U1 – Ovo je važan multifunkcionalni proizvod  za jačanje noktiju kao kompletna njega – pomlađivanje, jačanje i savršena završna manikura.

  • 1. Tretman za pomlađivanje – spriječava gubitak flourescencije čiji nedostatak dovodi do žutih, prerano ostarjelih i nezdravih noktiju. Rezultat je svijetlini i zdraviji nokat, a diskoloracija i žutilo su uklonjeni.
  • 2. Bazni lak – u svom sastavu ima prah koji obnavlja i jača nokte kako bi mogli izrasti čvrsti i duži
  • 3. Ridgefiller – sadrži čestice dijamantne prašine koje popunjavaju nesavršenosti na ploči nokta, smanjujući neravnine i vraćajući noktima sjaj

NAIL STRENGTHENER – UČVRŠĆIVAČ – za otporne i snažne nokte. Ovaj tretman posebno je namijenjen za tanke i slabe nokte, kao vanjsko ojačanje koje sadrži gel kalcija, pa nokat postaje jači, otporan na savijanje i pucanje. Može se koristiti kao bazni lak ili zasebno za prirodni izgled. Sadrži kalcij za maksimalnu čvrstoću i otpornost. Sadrži i vitamin E za dodatnu njegu noktiju.

HIGH GLOSS TOP COAT – ZAVRŠNI SJAJ – brzosušeći prozirni završni lak visokog sjaja. Specijalna formula za brzo sušenje u minuti. Temelji se na formuli UV apsorbera, kao snažni štit koji štiti boju laka od ultraljubičaste radijacije koji produžuju početnu ljepotu manikure. Čvrst, ali opet fleksibilan, otporan na oštećenja, završni sjaj koji produžuje trajanje vaše manikure.

QUICK DRY DROPS - KAPI ZA BRZO SUŠENJE LAKA  – idealna kombinacija otapala i silikonskog ulja osmišljena da ubrzavaju vrijeme sušenja u manikuri, isto i kao zaštita površine nokta od razmazivanja. Način upotrebe: 1.ostavite površinu nokta da se suši minutu-dvije, 2. Kapnite na mokri završni sjaj i zanoktice, pazeći da je cijeli nokat prekriven. 3. Pustite da ishlapi. Nije potrebno brisati.