Cuccio Naturale kupke za manikuru i pedikuru

Kupke Cuccio Naturale razlikuju se u tretmanima manikure i pedikure., dok su kupke za pedikuru u obliku tableta.

Kupke za manikuru

Kupke za manikuru dolaze u pjenušavim kuglicama koje nisu samo aroma u vodi već nadoknađuju vlagu koži, omekšavaju i njeguju kožu ruku i zanoktica, te izbjeljuju nokte. Kuglice se rastapaju u toploj vodi, a ruke se namaču otprilike 3-4 minute. Arome: med&mlijeko, šipak&smokva, toskanski citrus&bilje, papaja&guava, mix svih aroma, te sea fizz sa algama i listovima masline.

Kupke za pedikuru

Kupke za pedikuru su u obliku tableta koje su veće gramaže od kuglica namijenjene za kadicu za pedikuru. Također omekšavaju kožu stopala i zanoktice, njeguju i izbjeljuju nokte. Otapaju se u toploj vodi, a stopala se namaču 3-4 minute. Sve tablete imaju antiseptička svojstva, sadržavaju kloramin T koji dezinficira od gljivica (Pedi Fizz).  Arome: med&mlijeko, šipak&smokva, toskanski citrus&bilje, papaja&guava, pedi fizz sadrži kloramin T.

Listići za kupku

Korak više od klasične pedikure su SPA listići za kupku! No, to nisu samo obični listići za dekoraciju, već topivi sapunčići koji dodatno hidratiziraju kožu i pojačavaju aromu za predivan SPA ugođaj.

http://nardus.com.hr/trgovina/trgovina/proizvodi/cuccio-naturale/kupke.html

 

Certifikat Poslovne Izvrsnosti

Prijava za newsletter

Kontakt info

NARDUS WEB SHOP

Nardus Beauty 


Vlaška 79, Zagreb 10000
Croatia/Europa

tel: + 385 91 3344 266

 

 

Nardus web

International International Hrvatski Srpski

Pitajte nas?