Cuccio profesionalni setovi i pakiranja

Profesionalni setovi postoje u nekoliko verzija i obično se sastoje od jedne linije proizvoda ovisno o kojoj se usluzi radi (bilo pedikura ili manikura).

Tako postoje

  • SCENTUAL SPA SERVICE KIT koji sadrži šest proizvoda u istoj aromi - piling, listići za kupku, eliksir, butter za tijelo tablete ili kuglice za kupku, masku sa četkicom za aplikaciju, te DVD sa instrukcijama. Dolazi u aromama: med&mlijeko, šipak&smokva, toskanski citrus, papaja&guava.
  • SPA TO GO koji dolazi u dvije najpopularnije arome med&mlijeko i šipak&smokva, a sadrži butter za tijelo, spa eliksir, piling i butter stik za njegu zanoktica, a sve u istoj aromi
  • YOUTH KIT set koji sadrži proizvode čija je funkcija pomlađivanje kože i kao takva osmišljena je kao zasebna usluga dodana na klasični tretman pedikure ili manikure. Sadrži proizvode koji imaju pomlađujuća svojstva i antioksidante, a to je aroma šipak&smokva -  najnježniji piling i četkicu za piling, lagani butter za tijelo, hidratizirajuću masku sa kistom i antioksidativno ulje za pomglađivanje.

http://nardus.com.hr/trgovina/trgovina/proizvodi/cuccio-naturale/profesionalni-setovi-za-manikuru-i-pedikuru.html

http://nardus.com.hr/trgovina/trgovina/proizvodi/cuccio-naturale/profesionalna-velika-pakiranja.html

 

Certifikat Poslovne Izvrsnosti

Prijava za newsletter

Kontakt info

NARDUS WEB SHOP

Nardus Beauty 


Vlaška 79, Zagreb 10000
Croatia/Europa

tel: + 385 91 3344 266

 

 

Nardus web

International International Hrvatski Srpski

Pitajte nas?