Cuccio Naturale razvio je profesionalnu liniju proizvoda najmijenjenu njezi noktiju i zanoktica koja se bazira na prirodnim sastojcima i sastavni su dio svakog tretmana usluge manikure ili pedikure. To su omekšivač kožice, ulja za njegu kožice ili pak butter stikovi za njegu kožice.

Cuccio revitalizacijska ulja dolaze u klasičnim Cuccio Naturale aromama: med&mlijeko, papaja&zeleni čaj, šipak&smokva, ulje toskanskog citrusa,vanilija, limeta, čajevac, a posebno se ističe keratinski tretman na bazi kompleksa ulja  pšeničnih klica za potpunu obnovu noktiju i kožice.

Sva ulja su potpuno prirodna a sastoje se od ulja obogaćenih antioksidansima koji štite i njeguju kožicu i nokte. Ulje sadrže i esencije suncokretovog ulja, ulja iz koštica grožđa, sezamovog ulja, kalcij i vitamine koji pomažu rast zdravog nokta.

U ponudi su i njegujući stikovi za hidrataciju kožice oko noktiju. Sadrže karite maslac, vitamine A i E, te maslinovo ulje. Dolaze u dvije arome: med&mlijeko i šipak&smokva.

Poseban proizvod u obliku tekućine (laka) koji se nanosi direktno na ploču nokta a ne sadrži formald i toulen. Prvi učvrščivač koji garantira duge i snažnije nokte. Ekstrakt preslice noktu daje elastičnost i štiti ga od lomljenja i pucanja. Postoji i verzija u stiku.

 http://nardus.com.hr/trgovina/trgovina/proizvodi/cuccio-naturale/njega-nokta-i-zanoktica.html