Cuccio Professional je poznat po svojim fantastičnim T3 gelovima ne samo u Americi, već i u Europi.

Cuccio gelovi proizvode se po visokim  standardima u vrhunski opremljenim laboratorijima, što potvrđuje i njihova kvaliteta.

Postoje u raznim opcijama i bojama, od klasičnog kapping gela koji je obogaćen kalcijem i keratinom koji hrani prirodni nokat čuvajući ga od pucanja i listanja, a omogućava i brzi rast nokta, pa sve do odličnih T3 gelova sa svilenkastim vlaknima.

Za Cuccio gelove nije potrebna baza niti završni sjaj, ali se koristi primer. Uz to je izrazito čvrst, a opet dovoljno fleksibilan. Može se nanijeti u vrlo tankom sloju. Odlikuje ih fleksibilnost, prirodni izgled, jednostavna i brza aplikaciju.

Posebno se ističu T3 gelovi kao jedinstvena formula prijanjanja sa ekstra čvrstoćom i trajnošću zbog svilenih mikrovlakana koji gelu daju dugotrajnost, lakoću i fleksibilnost na noktima, koja se ne odražava na kvalitetu prirodnog nokta.

Novost su kamuflaž (opaque –nude, blush, rose nude, petal pink) nijanse T3 gelova koje nisu skroz transparentne već pokrivaju nedostatke i diskoloraciju na noktima. Idealni za prirodan french.

http://nardus.com.hr/trgovina/trgovina/proizvodi/cuccio-profesional-uv-gel-akril/uv-gel-tehnika.html