PRONTO SOAK OFF – TREĆA GENERACIJA SOAK OFF GELOVA

Cuccio soak off sistema nove generacije

Koja je razlika između Cuccio Soak off i klasičnog gela?

Klasični gelovi se godinama tradicionalno koriste u kozmetičkoj industriji za njegu prirodnih i ugradnju umjetnih noktiju. Oni se suše pod djelovanjem UV zraka preko UV lampe.

Uklanjanje klasičnog gela s plohe nokta izvodi se rašpanjem sloja gela do površine prirodnog nokta.

Nakon sušenja pod UV svijetlom, klasičan gel postaje gust i nemoguće ga je otopiti u otapalima, budući da ne dolazi do penetracije otapala kroz gel. Klasični  gelovi su fleksibilniji u usporedbi s akrilom; međutim, oni su znatno tvrđi u usporedbi s Cuccio soak off gelovima.

Cuccio soak off gelovi pripadaju najnovijoj generaciji soak off gelova u teglicama. Oni su više porozni od svojih konkurentnih prethodnika. Njihova poroznost omogućuje potpuno uklanjanje sloja soak off gela s površine prirodnog nokta, korištenjem hidratantnog Cuccio otapala.

Svojstvo poroznosti ih također čini lakšima i fleksibilnijima u usporedbi s "tvrdim" klasičnim gelovima, te omogućuju "disanje" prirodnog nokta. Također, Cuccio soak off gel se otapa u roku 10 minuta, ne mjenja boju nakon nekoliko dana, ne žuti, ne oštećuje prirodan nokat. Cuccio soak off se ne otapa u čistom acetonu već u posebno patentiranom hidratantnom otapalu koje omogućuje otapanje Cuccio soak off gela s ploče prirodnog nokta, koje ujedno hrani i hidratizira sam nokat.

http://nardus.com.hr/trgovina/trgovina/proizvodi/soak-off.html