S velikim zadovoljstvom, predstvaljamo Vam novi proizvod na hrvatskom tržištu za ugradnju trepavica. Tvrtka Nardus N.T. je ekskluzivni zastupnik za trepavice “Grace Beauty” za cijelu regiju.

Grace Beauty je profesionalni brend zaslužan za produljivanje i voluminiziranje trepavica, pri čemu se koriste najnovija dostignuća u tehnologiji lijepljena, a bazira se na nano tehnologijama i mikrokemijskim procesima vezivanja ljepila.  Naš primarni cilj je zadovoljan korisnik, stoga veliki naglasak stavljamo na kontrolu kvalitete naših proizvoda. U suradnji s profesionalnim američkim i europskim brendovima na području kozmetike, te u suradnji s medicinskim i kemijskim granama industrije razvili smo najnoviju i najbolju metodu lijepljenja trepavica.

Veliku pažnju pridodajemo sigurnosti i zdravlju naših klijentica i možete nam se obratiti s potpunim povjerenjem, jer mi nećemo ugroziti zdravlje Vaših očiju. Svi proizvodi ispitani su u neovisnim institutima i posjeduju cerfitikate.

Bilo da je riječ o klasičnim trepavicama koje se rade metodom 1:1, gustim ili vrlo dugim trepavicama te danas, vrlo popularnim, trepavicama s ruskim volumenom gdje se postiže 3D ili 6D ili čak 9D volumen, naše klijentice su uvijek zadovoljne.

Koristimo medicinska ljepila koja zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i zaštite prilikom primjene i koja su razvijena u profesionalnim certificiranim laboratorijima, jer naša filozofija je da ništa ne prepuštamo slučaju. Ljepilo se brzo polimeriziria a nakon sušenja zadržava svoju fleksibilnost. To je vrlo važno, jer Vaše trepavice nikada ne miruju. Crna boja ljepila stapa se s bojom trepavica i ne može se primijetiti. Spojevi su vrlo čvrsti i postojani, iritacija je minimalna, a ono najvažnije – ne oštećuje Vaše prirodne trepavice. Vrijeme sušenja je vrlo kratko.

Oblik trepavica je vrlo važan i mi ga odabiremo prema Vašem oku, i naravno u skladu s Vašim željama. Naše sintetičke trepavice su vrlo lagane i udobne, stoga ih na oku Vi osobno nećete ni primjetiti da ih nosite, dok će drugima od samog pogleda na Vaše oči zastati dah. Dubina pogleda i prednost ne stavljanja maskare, koja sama po sebi oštećuje i čupa trepavice, veliki su plus za ugradnju umjetnih trepavica. Ako ste se odlučili za ugradnju trepavica, pustite se u ruke profesionalaca, kako bi Vam to iskustvo bilo pozitivno. Mi nećemo uništiti Vaše prirodne trepavice. Vrlo je važno da se odredi maksimalni mogući volumen trepavica, a da se Vaše prirodne trepavice ne oštete.

Učiti od osoba s iskustvom koje nesebično i profesionalno dijele informacije o ugradnji je neprocjenjivo. A ovisno o paketu edukacije za koji se odlučite, postoji mogućnost konzultativne edukacije nakon zavrešetka osnovne edukacije u kojem Vam edukator stoji na raspolaganju u obliku konzultacija sljedećih 6 mjeseci. Nama je u interesu da naši polaznici budu najbolji tehničari za ugardnju trepavica i da nauče pružati najbolju uslugu ugradnje jer time ćemo stvoriti mnogobrojne zadovoljne klijentice koje će Vam se uvijek vraćati. Vi ste ti koji predstavljate i nas kroz Vaš rad.

Oči su ogledalo duše, a trepavice su im najljepši okvir.

 

 

 

KATALOG