Uredni i njegovani nokti danas su imperativ svake uspješne žene i muškarca! Da je tome tako potvrđuje i uzajamna suradnja modne i kozmetičke industrije koja svake sezone lansira nove proizvode i kolekcije boja i proizvoda koje prate trendove na modnim pistama. Nokti su nadopuna našem besprijekornom izgledu, oni su odraz naše osobnosti.

Danas svaka žena želi brzu, kvalitetnu i trajniju uslugu manikure koja neće oštetiti njezine prirodne nokte.

Zbog toga smo izuzetno ponosni predstaviti Vam novi dugo očekivani proizvod –V ENEER soak off gel u bočici koji je upravo stigao u Hrvatsku! Jednostavan za aplikaciju, popularnih boja i izrazite kvalitete kao četvrta generacija soak off sistema uz nano tehnologiju, a što je najvažnije NE OŠTEĆUJE PRIRODAN NOKAT!

Kod aplikacije VENEER soak off gela oduševit ćete se intenzitetom boje u samo 2 sloja, a  koji daje dojam da su nokti nalakirani samo klasičnim lakom za nokte. Izuzetno kvalitetni sastojci (koji omogućuju da nokat diše, hrani ga, vlaži i štiti) korišteni u proizvodnji Veneera rezultirali su dugotrajnom i kvalitetnom manikurom koja će trajati dok ju klijent ne poželi promijeniti!

Veneer soak off  je proizvod koji ne sadrži kiseline, otapala i nitrocelulozu (što su sastojci koji oštećuju prirodan nokat - nema miris po laku za nokte). Pitajte Vašeg kozmetičara da vam pokaže deklaraciju proizvoda koji vam aplicira na nokat ili pomirišite sadržaj u boćici I sve će vam biti jasno.

Cijeli proces manikure i nanošenja traje svega 30 minuta, a skidanja 10-15 min.

Zaboravite probleme dugotrajnog  sušenja laka za nokte jer je Veneer nakon sušenja otporan na grebanje ili ljuštenje, te bilo kakva druga oštećenja. Nokti sa Veneerom postaju savršeni i čvrsti, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama.

Cuccio Veneer trenutno je dostupan  u 24 nijanse u svim boljim kozmetičkim, frizerskim i  pedikerskim salonima te wellness centrima.

Neka i Vaši nokti zasjaju novim sjajem uz preparat koji traje,a ujedno i njeguje.