Zaštita privatnosti

Osobni podaci

Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Nardus N.T d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja naše internet trgovine. Obvezujemo se da će se vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovina, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju.

Nardus N.T d.o.o će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Registracija i prikupljanje podataka

Nardus N.T d.o.o prikuplja vaše osobne podatke prilikom vaše registracije na internet trgovinu. Svaki posjetitelj ima mogućnost registracije. Registracija je potrebna kako bi se posjetiteljima omogućila kupovina artikala. Isto tako služi u svrhu praćenja košarica tijekom pretraživanja proizvoda.

U slučaju izvršene registracije na stranicama www.narduscom.hr/trgovina internet trgovine, molimo vas da sve promjene Vaših osobnih podataka pravovremeno unesete u vaš osobni profil na stranici internet trgovine kako bi se osigurala potpunost, točnost i ažurnost vaših osobnih podataka u vašem daljnjem korištenju internet trgovine. U slučaju da od Nardus N.T d.o.o zatražite poništenje svoje registracije, obvezujemo se da ćemo sa stranica naše internet trgovine trajno ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom registracije.

Nardus N.T d.o.o se obvezuje čuvati u tajnosti sve informacije i podatke o posjetiteljima stranica internet trgovine.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica naše internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Nardus N.T d.o.o zadržava pravo mijenjati i ažurirati ovu Zaštitu privatnosti.

Imate li kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

 

Certifikat Poslovne Izvrsnosti

Prijava za newsletter

Kontakt info

NARDUS WEB SHOP

Megaritual Beauty 


Vlaška 79, Zagreb 10000
Croatia/Europa

tel: + 385 1 6671 518

      + 385 91 3344 266

 

 

Nardus web

International International Hrvatski Srpski

Pitajte nas?