Trajni gel/lak za savršenu manikuru

Da li postoji lak koji bi trajao na noktima duže od postojećih klasičnih?

Novi svjetski trend! Usluge trajne french manikure ili klasične manikure i pedikure uz postojanu boju laka su u zadnje vrijeme najtraženije među klijentima po velikom broju salona. Nova vrsta trajnih lakova je ustvar vrsta "topivih gelova" tj. soak off proizvoda koja je izvanredna alternativa kada je u pitanju bez prijekoran izgled francuske ili klasične manikure!

Trajni lak ima veću trajnost od tradicionalnog laka za nokte, i do 3 tjedna. Trajni lakovi se  savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na kojima je apliciran gel ili akril.

Trajni lak ima svojstvo samo-niveliranja čime se uvelike olakšava njegova aplikacija, te se sprječava odvajanje boje od plohe nokta. Ova nova vrsta proizvoda se u industriji naziva, u usporedbi s tradicionalnim gelom, "meki gel" ili "trajni lak". Razlog tome su njegova svojstva da se vrlo lako stapa s površinom prirodnog nokta i da garantira manju pojavu listanja, ljuštenja i pucanja boje na noktu.

Trajni lak se lako uklanja posebnom otopinom iz kolekcije Cuccio Profesional. Promjena trajnog laka boje na vašim noktima postala je vrlo jednostavan i brz proces budući da se trajni lak otapa sa noktiju u roku od nekoliko minuta.

U ponuda imamo preko 250 nijansi boja, a ponuda boja se stalno proširuje.

U ponudi imamo Cuccio Veneer proizvode i Stardoro.

Ovi prozvodi su najnoviji trend vodećih svijetskih salona i spa centara kao prava alternativa tradicionalnom lakiranju noktiju. Probajte odmah i nemojte čekati!

Nikolina Tkalčec

Tvrtka Nardus Beauty bavi se zastupanjem, distribucijom luksuznih profesionalnih proizvoda za njegu ruku, stopala i tijela. Ekskluzivni smo zastupnici svjetski poznate profesionalne kozmetike Cuccio, luksuznog brenda Deborah Lippmann, prirodne preparativne kozmetike Miss Nicoll te Grace Beauty proizvoda za njegu i ekstenzije trepavica. Svojim proizvodima opskrbljujemo mnoge salone, wellnesse i spa centre diljem Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Nudimo vrhunske proizvode za pružanje vrhunske usluge i pomažemo našim klijentima kroz edukacije i unapređenje poslovanja.

Zadnji sadržaj od Nikolina Tkalčec

Komentirajte prvi!

Napiši komentar

Upišite sve obvezne informacije koje su označene zvjezdicom (*). HTML kod nije dozvoljen.