Nikolina Tkalčec

Nikolina Tkalčec

Tvrtka Nardus Beauty bavi se zastupanjem, distribucijom luksuznih profesionalnih proizvoda za njegu ruku, stopala i tijela. Ekskluzivni smo zastupnici svjetski poznate profesionalne kozmetike Cuccio, luksuznog brenda Deborah Lippmann, prirodne preparativne kozmetike Miss Nicoll te Grace Beauty proizvoda za njegu i ekstenzije trepavica. Svojim proizvodima opskrbljujemo mnoge salone, wellnesse i spa centre diljem Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Nudimo vrhunske proizvode za pružanje vrhunske usluge i pomažemo našim klijentima kroz edukacije i unapređenje poslovanja.

Najnovija vrsta gela - bez sušenja u UV lampi te izloženosti noktiju UV svijetlu

Obzirom da je danas sve popularnije da se nokti ne izlažu štetnom UV svijetlu, nova vrsta proizvoda u našoj ponudi su klasični gelovi koji se suše u LED lampama.

LED svijetlo ima drugačiju valnu duljinju te ne djeluje štetno na površinu kože i noktiju kao UV svijetlo (kao npr. sunčeve UV zrake).

U tvrtci Star Nail - Cuccio patentirali nu novu gel formulu koja se suši u LED lampama, a ima jednake karakteristike kao i dosadašnji gelovi istog proizvođača.

Nova generacija navedenih gelova nudi se u dvije gustoće, jako gusti gel koji je vrlo lako modeliariti kod nadogradnje noktiju jer ne klizi i ne razljeva se, te samonivelirajući gel za malo iskusnije tehničare. Gelovi se takođe nude u četri osnovne nijanse: prozirni, transparentno pink, kamuflaž pink te bijeli.

Ovaj gel oduševit će sve profesionalce jer daje fleksibilnost i snažno prijanjanje.  Idealna je njegova viskoznost i gustoća i daje vam ono što ste oduvijek željeli od gela - gustoća, odlično prijanjanje, jednostavna mogućnost oblikovanja.

Prednost T3 LED gela

  • Tehnologija hladnog sušenja - osnovni nedostaci klasičnih gelova obično je lagano zagrijavanje kod sušenja u lampi što dovodi do neugodnog osjećaja kod nekih klijenata. U novoj formuli T3 LED gela tehnikom Cool Cure to zagrijavanje je dovedeno pod kontrolu i ne zagrijava se tijekom sušenja u lampi.
  • 100% bezmirisna formula - novi T3 LED GEL potpuno je bezmirisan i potpuno je kompatibilan sa Cuccio lakovima i Veneer Soak off gelovima.
  • Super gusta formula - novi T3 LED gel izvrstan je zbog svoje gustoće. Tako kako ga nanesete, tamo ostaje - ne razlijeva se, bilo da se radi o vrhu ili obilkovanju cijelog nokta.
  • Super čvrsta formula - veže se na nokat, čvrst je i prijanjajući
  • Brza aplikacija - brzo se nanosi i suši se u LED lampi 1 minutu (a može se sušiti i u klasičnoj UV lampi 2 minute)

Cuccio Naturale manikura uz proizvode na bazi šipka i smokve nije samo tradicionalno poznata manikura koja obuhvaća skračivanje, oblikovanje i poliranje noktiju, te njegu ruku. Ovi proizvodi u sebi sadrže antioksidanse, a njegovom aplikacijom Vaše ruke proživljavaju jedno izvanredno iskustvo koje traje i traje.

Usluga manikure započinje pjenušavom kupkom na bazi šipka i smokve koja omekšava vašu kožu i zanoktice, nakon čega slijedi njega kožice oko noktiju i uklanjanje urasle kožice s plohe prirodnog nokta. Nakon njege i potiskivanja kožice oko noktiju slijedi njega ruku s proizvodima na bazi šipka i smokve. Kompleksna formula je obogaćena ekstraktima šećera i jojoba-mikro granulama koje djeluju omekšavajuće i nježno uklanjanju mrtve stanice kože. Na kraju na  ruke nanesite sloj Cuccio maslaca i napravite  terapeutsku masažu dlanova i ruku. Maslaca na bazi šipka i smokve također sadrži antioksidans, te jednostavno sprječava djelovanje slobodnih radikala. Proizvod sadrži tzv. "pametne" sastojke koji se oslobađaju u vremenskim intervalima i osiguravaju koži trostruko duže djelovanje u snazi i peterostruku hidrataciju u usporedbi s tradicionalnim losionima za njegu kože. Na ovaj način će vaša koža zasigurno blistati u punom sjaju kroz cijeli dan. Nakon dobre masaže nanesite Cuccio Naturale učvršćivač na nokte, koji osim što dodatno jača nokat, potiče i njegov neometani rast.

Osigurajte svojim klijentima prekrasan izgled kože sa Cuccio proizvodima također i u tretmanima pedikure! Sigurno će se vratiti po još!

Da li postoji lak koji bi trajao na noktima duže od postojećih klasičnih?

Novi svjetski trend! Usluge trajne french manikure ili klasične manikure i pedikure uz postojanu boju laka su u zadnje vrijeme najtraženije među klijentima po velikom broju salona. Nova vrsta trajnih lakova je ustvar vrsta "topivih gelova" tj. soak off proizvoda koja je izvanredna alternativa kada je u pitanju bez prijekoran izgled francuske ili klasične manikure!

Trajni lak ima veću trajnost od tradicionalnog laka za nokte, i do 3 tjedna. Trajni lakovi se  savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na kojima je apliciran gel ili akril.

Trajni lak ima svojstvo samo-niveliranja čime se uvelike olakšava njegova aplikacija, te se sprječava odvajanje boje od plohe nokta. Ova nova vrsta proizvoda se u industriji naziva, u usporedbi s tradicionalnim gelom, "meki gel" ili "trajni lak". Razlog tome su njegova svojstva da se vrlo lako stapa s površinom prirodnog nokta i da garantira manju pojavu listanja, ljuštenja i pucanja boje na noktu.

Trajni lak se lako uklanja posebnom otopinom iz kolekcije Cuccio Profesional. Promjena trajnog laka boje na vašim noktima postala je vrlo jednostavan i brz proces budući da se trajni lak otapa sa noktiju u roku od nekoliko minuta.

U ponuda imamo preko 250 nijansi boja, a ponuda boja se stalno proširuje.

U ponudi imamo Cuccio Veneer proizvode i Stardoro.

Ovi prozvodi su najnoviji trend vodećih svijetskih salona i spa centara kao prava alternativa tradicionalnom lakiranju noktiju. Probajte odmah i nemojte čekati!