Nardus - O nama

 

Nardus Beauty

EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK / EDUKATIVNI CENTAR - tel: +385 913344266
info@nardus.com.hr ili beautynardus@gmail.com

Tvrtka Nardus Beauty – ekskluzivni zastupnik brendova Cuccio, Deborah Lippmann, Gelamour i Beauty for You za tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Tvrtka Nardus Beauty osim što Vam nudi vrhunske kozmetičke proizvode, također Vam pruža mogućnost da postanete naš distributer  i/ili edukativni centar uz stalnu marketinšku, promocijsku i edukacijsku podršku.

Ukoliko postoji Vaš interes za proširenje Vašeg poslovanja slobodno nas kontaktirajte za detaljnije informacije na +385 913344266 ili na beautynardus@gmail.com

Tvrtka Nardus Beauty bavi se veleprodajom luksuznih profesionalnih proizvoda za njegu ruku, stopala i tijela. Ekskluzivni smo zastupnici američkog brenda Cuccio, Deborah Lippmann, Gelamour i Beauty for You.
Naša glavna djelatnost je veleprodaja i proizvodnja kozmetičkih proizvoda u središtu Zagreba, a u sklopu postoji i showroom proizvoda iz našeg asortimana. Također u sklopu poslovnog prostora djeluje i Edukativni centar Nardus u kojem se održavaju edukacije za sve tipove usluga vezanih uz asortiman proizvoda čiji smo zastupnici.

Našim proizvodima opskrbljujemo mnoge salone, wellnesse i spa centre diljem Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne gore čemu svjedoći naša referentna lista. Naš ponos i uspjeh su zadovoljni klijenti. Naša motivacija je dobrobit naših kupaca.

Filozofija tvrtke zasniva se na izvođenju poslovnih ciljeva na najboljoj mogućoj razini u skladu sa potrebama kupaca. Naš cilj je neprestano poboljšanje usluge i ulaganje kako bi postigli najvišu razinu poslovanja na ovom području. Ulažemo i u svoje ljude i njihovo znanje kako bi doprinijeli razvoju njihovih potencijala.

 

NARDUS BEAUTY  JDOO, Vlaška 79, Zagreb 10 000, Croatia/Europe tel : + 385 913344266 email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.