E-mail
Untitled51

DETOX SERUM ZA MASAŽU NOGU 118ml

Kat.broj: N3249
DETOKSIKACIJSKI SERUM ZA MASAŽU 118ml
We ship to Croatia
With shipment HP pošta dostavna služba for 45,00 kn
Cijena: 25,00 kn
Cijena bez PDV-a: 20,00 kn
Iznos PDV-a 5,00 kn
Opis

Detoksikacijski serum za masažu čarobni je koktel sastojaka koji regenerativno djeluju na stopala, noge, cirkulaciju, zglobove..

Sadrži vitamin E i C, arganovo ulje, ekstrakt aloe vere koji hidratizira kožu, ekstrakt iz koštice nara koji revitalizira.

Serum se upotrebljava nakon tretmana namakanja stopala u detoksikacijskoj kupki. Serum potiče cirkulaciju, daje nogama lakoću, ublažava bolne listove i zglobove...

Idealno je koristiti serum u tretmanu refleksomasaže stopala.

Može se koristiti svakodnevno za ublažavanje svih vrsta bolova u nogama.

Detoksikacija kroz stopala idealan je tretman za izbacivanje otrova iz organizma jer stopala sadrže 500.000 znojnih žlijezda koje će ispustiti otrove iz tijela.
Poznato je da se tokisni nakupljaju u donjem dijelu tijela, točnije u stopalima jer tijelo šalje toksine što dalje od srca. Toksini slabe funkciju imunološkog sustava
i povećavaju vjerojatnost obolijevanja, dovode  do hormonalne neravnoteže, neučinkovitog metabolizma. Simptomi viška toksina u organizmu mogu biti i:
glavobolja, problemi s kožom, zadah i neugodan miris tijela, slabo pamćenje, loša probava, debljanje ili prekomjerno mršavljenje, prerano starenje.