Nardus - O nama

Tko smo mi

Tvrtka Nardus Beauty je ekskluzivni zastupnik brendova Cuccio, Deborah Lippmann, Gelamour i Beauty for You za tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Osim što nudi vrhunske kozmetičke proizvode, tvrtka Nardus Beauty, također vam pruža mogućnost da postanete naš distributer i/ili edukativni centar uz stalnu marketinšku, promocijsku i edukacijsku podršku.

Ekskluzivni proizvodi

Djelatnosti i ponuda

Glavna djelatnost tvrtke Nardus Beauty je veleprodaja luksuznih profesionalnih proizvoda za njegu ruku, stopala i tijela u središtu Zagreba, u sklopu koje postoji i showroom proizvoda iz našeg asortimana. U sklopu našeg poslovnog prostora djeluje i Edukativni centar Nardus u kojem se održavaju edukacije za sve tipove usluga vezanih uz asortiman proizvoda čiji smo zastupnici.

Našim proizvodima opskrbljujemo mnoge salone, wellness i spa centre diljem Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne gore čemu svjedoči naša referentna lista. Naš ponos i uspjeh su zadovoljni klijenti. Naša motivacija je dobrobit naših kupaca.

Filozofija tvrtke zasniva se na izvođenju poslovnih ciljeva na najboljoj mogućoj razini u skladu s potrebama kupaca. Naš cilj je neprestano poboljšanje usluge i ulaganje kako bi postigli najvišu razinu poslovanja na ovom području. Ulažemo i u svoje ljude i njihovo znanje kako bi doprinijeli razvoju njihovih potencijala.

Ukoliko ste zainteresirani za proširenje vašeg poslovanja slobodno nas kontaktirajte za detaljnije informacije na +385 91 334 4266 ili na beautynardus@gmail.com

NARDUS BEAUTY j.d.o.o., Vlaška 79, Zagreb 10000, Croatia/Europe

(Ekskluzivni zastupnik / Edukativni centar)

Tel : + 385 91 334 4266

Email: beautynardus@gmail.com

Pratite nas

Mreža suradnika

saloni, wellness i spa centri u Hrvatskoj i inozemstvu

Award
Top kvaliteta

luksuzni profesionalni proizvodi za njegu ruku, stopala i tijela

Cart
Top ponuda

veleprodaja i proizvodnja kozmetičkih proizvoda

Chart
Edukacija

edukativni centar uz marketing, promocijsku i edukacijsku podršku

Shopping Cart