Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti poslovanja propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice nardus.com.hr koja je u vlasništvu tvrtke NARDUS BEAUTY jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge (u daljnjem tekstu NARDUS BEAUTY j.d.o.o.), sa sjedištem u II. Ravnice 1 A, 10000 Zagreb. Korištenjem ovih internetskih stranica i izvršenjem narudžbe u online trgovini na nardus.com.hr korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja. Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/14, 110/15).

Sadržaj web stranice na domeni nardus.com.hr vlasništvo je NARDUS BEAUTY j.d.o.o. te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica. Sadržaji objavljeni na internetskoj stranici imaju informativni karakter, NARDUS BEAUTY j.d.o.o. nastoji objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove internetske stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. NARDUS BEAUTY j.d.o.o. isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ova internetska stranica može sadržavati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. NARDUS BEAUTY j.d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Internetske stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete poslovanja te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim stranicama.

NARDUS BEAUTY j.d.o.o. u internetskoj trgovini objavljuje materijale, fotografije i tekst u dobroj namjeri, kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. Ako proizvođač izmijeni neku od karakteristika proizvoda, može doći do nepodudaranja između stvarnog izgleda i karakteristika proizvoda te fotografija i opisa proizvoda na ovoj stranici. Svi opisi i karakteristike proizvoda redovno se provjeravaju. NARDUS BEAUTY j.d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za moguće nenamjerne greške u fotografijama i opisu proizvoda.

Korisnik stranice na domeni nardus.com.hr potvrđuje da je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga jer pristup Internetskim stranicama može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen, te da su to događaji izvan kontrole NARDUS BEAUTY j.d.o.o.  te stoga on nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenje internetske stranice nardus.com.hr isključivo je na odgovornost korisnika. NARDUS BEAUTY j.d.o.o. oslobađa se od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran vlasnik stranice.

NARDUS BEAUTY j.d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukinuti ili izmijeniti sadržaj Općih uvjeta poslovanja, asortimana proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaja Internetske stranice nardus.com.hr. Korisnici su dužni prije svakog korištenja internetske stranice nardus.com.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa NARDUS BEAUTY j.d.o.o. bilo kakve odgovornosti. Ovi Opći uvjeti poslovanja i bilo kakve njihove izmjene stupaju na snagu objavom na nardus.com.hr.

Informacije o vlasniku internetske stranice nardus.com.hr:

NARDUS BEAUTY jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge (NARDUS BEAUTY j.d.o.o.)

Sjedište: II. Ravnice 1 A, 10000 Zagreb

Upisan u registru Trgovačkog suda Zagreb – MBS: 081161067

EUID: HRSR.081161067

OIB: 77442130243

Direktor: Nikolina Tkalčec Tintor (jedini osnivač)

Zagrebačka banka d.d.

IBAN:

Swift code: ZABAHR2X

Telefon: tel. +385 (0)91 334 4266  / Mail: beautynardus@gmail.com

Pohvale i prigovori

Sukladno članku 10., Zakona o zaštiti potrošača, Kupac može u slučaju nezadovoljstva iz bilo kojeg razloga uputiti pisani prigovor NARDUS BEAUTY j.d.o.o. internetskoj stranici / online trgovini.

Pisani prigovor možete podnijeti putem pošte na adresu NARDUS BEAUTY j.d.o.o., II. Ravnice 1 A, 10000 Zagreb, telefonski na broj telefona +385 (0)91 334 4266 ili elektronički na beautynardus@gmail.com.

Kako bi Prodavatelj što brže razmotrio prigovor, Kupac bi u prigovoru trebao navesti broj narudžbe, broj računa ili svoje ime i prezime. NARDUS BEAUTY j.d.o.o. će Kupcu pisanim putem i bez odgađanja potvrditi primitak prigovora, a odgovor će stići Kupcu u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije i druge obavijesti Kupci se mogu obratiti Prodavatelju na adresu NARDUS BEAUTY j.d.o.o., II. Ravnice 1 A, 10000 Zagreb, telefonski na broj telefona +385 (0)91 334 4266 ili elektronički na beautynardus@gmail.com.

Platforma za online rješavanja sporova

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.02.2016, diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnje moguće je riješiti putem ODR platforme koja je dostupna na internetskoj stranici http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Ova platforma omogućava Kupcu koji je naišao na problem tijekom online kupnje ili ima spor koji se odnosi na internetsko naručivanje da najprije pokuša riješiti problem bez uključivanja sudova. Kupac može brzo i jednostavno podnijeti prigovor na online kupnju unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.), na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Shopping Cart